Fit z Nastjo 3

Hej! Dobrodošla!

Program “Fit z Nastjo 3” je moj najbolj dodelan program do sedaj – primeren je prav za vsako! Od sistematično izbranih in dodelanih treningov za doma ali fitnes,  nasvetov za različne cilje, izbire med dvema stopnjema težavnosti pa do prehrane in podpore 24/7 – v Fit z Nastjo 3 dobiš vse!

Vsi moji programi so nastali, ker želim puncam omogočiti treninge in nasvete, v katere res verjamem in jim tudi sama sledim.

2

Različna programa

Pripravila sem ti kar dva različna programa, tokrat boš lahko izbirala med

FITNES

ZAČETNIK ali
NADALJEVALCE

Ni pomembno, če se prvič srečuješ s treningi ali jih obvladaš – v Fit z Nastjo 3 oba programa vsebujeta dve težavnostni stopnji
&

DOMA

ZAČETNIK ali
NADALJEVALCE

Ni pomembno, če se prvič srečuješ s treningi ali jih obvladaš – v Fit z Nastjo 3 oba programa vsebujeta dve težavnostni stopnji

Treningi so sestavljeni s poudarkom na oblikovanju zadnjičnih in trebušnih mišic, hkrati pa so primerni za vse cilje: hujšanje, pridobivanje ali preoblikovanje!


Vsak program bo vseboval tudi podrobne nasvete, kako treninge in prehrano prilagoditi želenemu cilju.

Kaj vsebuje progam FZN 3?

Celotna vsebina programa, od treningov pa do jedilnikov ti ostane ZA VEDNO!

Kako izgleda

Trening
doma

Kako izgleda

Trening
v fintesu

Kaj pa

prehrana?

Kaj pa prehrana?

Knjižico obrokov

knjižico fit obrokov z izračunanimi kalorijami

BMR kalkulator

za izračun kalorij

Nasvete

za prilagoditev svojemu cilju

Košarica

nakupovalna košarica

Ker vem, kako težko je slediti napisanemu jedilniku lahko uporabljaš obroke iz jedilnika zgolj za navdih in občutek pri izbiri drugih jedi. Pri tem si boš lahko pomagala s prehranskim vodnikom, kjer bodo vsi nasveti za prilagoditev prehrane za doseganje ciljev.

Vsaka od nas ima dnevno ogromno obveznosti, ene imate več časa za kuhanje in pripravo, ene pa manj, prav tako pa se okusi vsake razlikujejo. Zato je zelo pomembno, da v svojo dnevno prehrano prilagodimo in ne popolnoma zamenjamo.

Kaj lahko

pričakuješ od mene?

24/7 podpora

Pomagam ti pri treningih, izvedbah, nasvetih pri poškodbah, motivaciji, prehrani, karkoli ti pade na pamet. Tukaj sem, da ti kar se da olajšam pot do tvoje sanjske postave in ti pomagam z vsemi izkušnjami, ki sem jih prejela na svoji fitnes poti.

Q & A

V podporni skupini na Instagramu bom odgovarjala na najpopularnejša vprašanja, razbijale bomo mite o treningih in prehrani  

Imaš že zdaj kakšna vprašanja? Piši mi na info@nastjamozic.si  ali pa me pocukaj za rokav na mojem Instagram profilu @nastjamozic in z veseljem ti bom pomagala 🧡

Prijave so ODPRTE

Začneš lahko kadarkolI!

En od glavnih namenov programa je, da je dostopen vsem. Zato sem se odločila za simbolično ceno, da ima vsaka možnost začeti svojo pot do sanjske postave!

1 oseba

29,90 EUR

Cena/prijava za eno

2 osebi

49,90 EUR

Cena/prijava za dve
(24,95 EUR / oseba)

Dovoli si uspeti! Pridruži se več kot 1000 zadovoljnim puncam in si dokaži, da zmoreš.
Program pa ne bo pripomogel samo k top postavi in ogromni količini novega znanja: ko boš ugotovila, česa vse si zmožna, te v življenju nič več ne ustavi!


S prijavo se mi pridružiš na moji fit poti, ki tako postane tudi tvoja. Želim ti podeliti vse moje izkušnje in ti pokazati vse lepote zdravega fit življenja. Želim, da se navadiš prilagajati treninge in prehrano in jih sprejmeš kot del svojega življenja. Naj ne bo program samo en mesec držanja treningov in prehrane ampak prvi korak do boljšega, zdravega življenja. In na vsakem koraku te poti bom tukaj zate!

Make yourself a priority.

Pogosta vprašanja

Seveda. Izbiraš med program za doma ali fitnes. V fitnes programu so treningi posneti v fitnesu. Prejmeš pa kar oba.

Program je namenjen tudi začetnikom. Ob nakupu prejmeš 2 različna programa, med katerima lahko izbiraš. Eden od the programov je tudi “PROGRAM ZA ZAČETNIKE”, kjer se načrt treningov ter nasveti pri prehrani prilagodijo tako, da postopno osvojimo znanje in izvedbe vaj. V vsakem treningu je pokazana tudi lažja izvedba vaje, ki se cel čas predvaja v levem zgornjem kotu.

Seveda, vse vsebine so na voljo na spletni strani. Do svojega računa dostopaš s svojim uporabniškim imenom in geslom.

Vsi treningi so posneti vnaprej, kar pomeni, da lahko treninge izvajaš kadarkoli in nisi omejena na dan ali uro.

Treningi doma so posneti v celoti, kar pomeni, da celoten trening (ogrevanje, glavni del in razteg) izvajam s teboj. Treningi v fitnesu zaradi različnih dejavnikov (proste naprave, nezmožnost gledanja v telefon med izvajanjem nekaterih vaj…) niso posneti v celoti, ampak so posnete posamezne vaje

Vsebine programa “Fit z Nastjo 3” ti ostanejo za vedno.

Za izvedbo programa ne potrebuješ nobenih pripomočkov. Uteži nadomestimo z plastenkami vode, je pa za boljšo aktivacijo zadnjičnih mišic priporočljiva uporaba elastike (www.aeonathletic.com).

Mnenja uporabnic

With 🧡 Nastja